මං දැන් මාස කීපයකට කලින් රොටී හදලා කාපු හැටි ගැන කතන්දරයක් ලියා පල කළා.
එදා මං හදපු රොටී ගැන ලැබුණු එක ප්රතිචාරයක් තමයි මොකද ඒ රොටී එක එක සයිස් කියන එක.
ඒ විතරක් නොවෙයි, කාලයක් තිස්සේ රොටි හදලා තියෙන මට තේරුණු දෙයක් තමයි සාමාන්ය ක්රමයට රොටී අතින් වඩලා, තුනී කරලා හදන කොට, ඒ රොටීවල ඝණකමත් එකිනෙකට වෙනස්වෙන බව සහ හරියට රවුමට, ලස්සනට රොටී ටික සේරම හදාගන්න අමාරුයි කියන එක.
ඒ හින්දා මේ නව වසර සඳහා මං අත්හදා බැලුවා ඒ සියළු දෝශ කෝප තත්වයන්ගෙන් තොරවූ නියර් පර්ෆෙක්ට් පොල් රොටී හදා ගන්නා ක්රමයක්.
මේක පොල් රොටී හදන පොෂ් ක්රමයක් කියලා කියන්න පුළුවනි.
මෙන්න ක්රමය.
http://kathandara.blogspot.com/2014/01/hny2u.html
No comments:
Post a Comment